top of page

SPARREN MET JOUW STERREN

LAAT JE INSPIREREN

Schermafbeelding 2020-12-06 om 21.23.51.

JOUW GEBOORTEHOROSCOOP

Ben jij benieuwd naar wat de sterren te zeggen hebben over jou? Over je talenten, je uitdagingen, je drives en misschien wel over jouw pad?

Boek nu een gesprek die helemaal gaat over jouw superpersoonlijke geboortehoroscoop en ga vol inspiratie het nieuwe jaar in. Ook leuk: neem de geboortegegevens van je kind mee en ik vertel over de overeenkomsten en verschillen in jullie karakters en zienswijzen. Het kan helpen om elkaar beter te begrijpen. Het kan een echte eye-opener zijn! Om een geboortehoroscoop te maken heb ik de geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Na afloop stuur ik je het superpersoonlijke verslag aan je op. En let op, ik maak dit speciaal op maat en kijk vooral naar de grote patronen die jouw constellatie laat zien. Je verslag is dan ook compact, je zult er echt iets mee 'kunnen'. 

NB Weet dat ik geen gecertificeerd astroloog ben, wel gecertificeerd coach en systeem coach. Check de ervaring van anderen hier. Een superpersoonlijke horoscoop, inclusief gesprek en verslag kost €75 ex BTW!

bottom of page