top of page

"First you create your habits, then your habits create you."

Coach technieken: Quote

Coach Technieken

Ben ik een coach voor jou?

Ben jij op zoek naar een pittige intuïtieve systemische coach?

Omdat je (dit keer) echt iets wil oplossen?

Dan kunnen we samen kijken naar jouw verlangens of belemmeringen. Ik gebruik vier technieken (ik noem dit 'coach talen'): karakter & gedrags analyse, systemische coaching, visualisaties en astrologie. Ik gebruik de technieken door elkaar.

Systemische coaching

Hoe werkt systemische coaching?

Hier is hoe ik denk dat het misschien werkt: Ergens in een wat dieper bewustzijn kunnen we onszelf wat losmaken van oude en ineffectieve patronen, zodat we in het hier en nu effectiever kunnen omgaan met onze gevoelens en gedrag. Dit werkt in heel veel situaties en voor heel veel leeftijdsgroepen. Het is mijn favoriete coachtaal, want het werkt snel en bijzonder effectief. Let op: het werkt ook goed en veilig voor 'rationele types'. 

Leestip: De Fontein van Els van Steijn. 

Karakterologie

Karakterologie geeft snel een mooi inzicht in gedrags- en gevoelspatronen en biedt ook oplossingen. Het helpt om snel op je knelpunten te komen, welke overtuigingen houden je tegen? Waar kom je maar niet 'voorbij'?


Het helpt om weer 'vrijer' te worden in je keuzes, te schakelen in je gedachten, gevoel en gedrag. In plaats van in je ongewenste reflex te schieten, krijg je weer lucht en ruimte om keuzes te maken die veel effectiever voor je zijn. 

Visualisaties

Visualisaties zijn geweldig als je het even niet meer weet. Vaak ben je na een sessie herboren en bruisend van de energie. Ook een hele mooie techniek in loopbaancoaching. Het brengt je weer in contact je eigen intuïtie en je diepere verlangens, zodat je goed leert luisteren naar jouw wijze zelf. Je wordt een betere waarnemer.

Kijktip: The Secret

Andere tip: kom het hier ervaren

Omniversum

Wat staat er in de sterren? Je hoeft wat mij betreft niet te geloven in astrologie om je erdoor te laten inspireren. Ik kijk alleen naar je geboortehoroscoop, je eigenschappen, wensen en behoeften. In een gesprek met jou gaan we echt 'sparren met de sterren'. Voor mij is je horoscoop niet leidend, maar het zal je wel diepe inzichten geven. Daarna krijg je van mij jouw 'horoscoop' per whatsapp. Dit rapport is persoonlijk en max 2 pagina's en bevat de grote lijnen die zich hebben gepresenteerd. Ik stuur geen lijvige (standaard) rapporten van 25 pagina's want daar heb je niets aan.


Wil je je kind - ook tieners - nog beter leren kennen of begrijpen? Zodat je effectiever met elkaar kunt communiceren (lees: jij met je kind). Boek dan een sessie waarbij ik je vertel over jullie beider karakters, connecties en uitdagingen. 

NB. Ik ben geen gecertificeerd astroloog.

Positive Parenting Solutions

Opvoeden is een van de grootste uitdagingen van en voor het leven. Een prachtige gids is Amy McCready en haar Positive Parenting Solutions. Een  cursus met prachtige en praktische inzichten. Briljante en onmisbare kost voor alle ouders. Ik ben geen gecertificeerd Positive Parenting Coach, maar wel een grote liefhebber en ik gebruik het elke dag! 

Zie ook: Kids & teens

Must do: Positive Parenting Solutions.

Coach technieken: News and Tips
bottom of page