top of page

Rate My Work

Laat je hier weten wat je van je sessie(s) vond?

Wat heb je gedaan (diverse antwoorden mogelijk)?
Zou je mijn praktijk aanraden?
Mag ik jouw rating op mijn website plaatsen?

Dank voor je reactie!

Park Bench

WAT MENSEN ZEGGEN

Loopbaancoaching 

Roxane is een fijn mens waar je je gelijk bij op je gemak voelt. Dat is ook haar kracht. Op ongedwongen wijze, stuurt zij gebruikmakend van diverse technieken naar de kern. 

Bij mij was dat o.a. middels visualisatie waarin je bewust en gericht aandacht geeft aan je doelen. En zo de regie over je leven (terug)krijgt en houdt! 

Het werkelijke kenmerk van intelligentie is niet kennis, maar verbeeldingskracht (Einstein)

Persoonlijke effectiviteit

“Roxane is een trefzekere coach die snel tot de kern van de coach-vraag kan doordringen. 
Zij is stevig en analytisch, maar ook warm waardoor ik mij gelijk bij haar op mijn gemak voelde. Roxane hanteert een no-nonsense aanpak die praktisch en resultaat gericht is, maar met veel aandacht voor de emoties die daarbij loskomen. Ik kan Roxane zeer aanraden.”   

Persoonlijke effectiviteit

"Hi Roxane, dank je wel voor de goede sessie! Je hebt in onze eerste sessie direct een diepe dynamiek blootgelegd die er speelt, en daarmee de verbinding gemaakt tussen de trauma's in mijn jeugd, de behoefte aan veiligheid en aan de andere kant van de familie en het afsluiten van het hart. Je hebt mij iets moois en essentieels laten voelen."

Levensvragen/horoscoop

Een absolute aanrader! In eerste instantie kwam ik bij Roxane terecht voor een horoscoop. Daar kwamen nieuwe en interessante inzichten uit. Vooral omdat er uitkwam dat "er iets op te lossen" was. Dat wilde ik graag verder onderzoeken samen met Roxane. Dat is gelukt in een volgende sessie. Wat ik bijzonder vind aan (de methode van) Roxane is dat ze snel tot de kern kan doordringen. Ze brengt rust en ruimte in het hoofd en ondanks dat er emotie en pijn naar voren komt, blijft het positief en praktisch.

Loopbaancoaching

Roxane kan goed luisteren en voelt aan waar de schoen wringt. Ze beschikt over een scala aan technieken waarmee ik beter leer doorgronden hoe ik in elkaar zit en hoe ik bij mijn gevoel kan komen. Roxane oordeelt niet en is open-minded, waardoor ik me vrij voelde om me te uiten en alles op tafel te gooien. Ze heeft mij goed verder geholpen in mijn zoektocht naar een verdere carrière (na een lang verblijf in het buitenland).

Persoonlijke effectiviteit

"Roxane kan heel goed je gevoelens en gedachten verwoorden - waardoor ik beter bij mijn gevoelens kon komen, ze beter kan begrijpen en daardoor kan ik er ook beter mee om gaan. Roxane is een heel prettig persoon - niet oordelend en laat je volledig in je waarde maar is toch in staat je op een andere manier te laten kijken naar jezelf. Ik heb mij altijd volledig op mijn gemak gevoeld. Dit lijkt vanzelfsprekend maar is het zeker niet en hiervoor wil ik haar enorm bedanken!"

.

bottom of page