top of page
Soothing Bell_edited.jpg

Over Mzee-coaching

Jouw vraag, jouw wijsheid

Mzee betekent 'de oude wijze'. Mzee is ook de naam van een oude schildpad.... (het mooie verhaaltje vind je hier). 


De 'oude' wijsheid zit in ons allemaal. En soms kunnen we die vinden, en soms zijn we het weer helemaal kwijt. Ik geloof dat contact met deze wijsheid ons weer naar ons pad brengt. 

Over Mzee: About Me

Het hoofd heeft haast, maar de ziel reist traag

Over Mzee: Quote

Wie ben ik

...introducing...

Ik ben allereerst moeder van twee tieners en alweer vele jaren toegewijd coach en tekenaar & ontwerper van huizen. Deze combinatie past me heel erg goed. Met mijn 51 jaar heb ik al het een en ander gedaan en gezien in het leven. Zowel privé als kwa werk, want zo gaat dat. Ik ben in de jaren '90 begonnen als management consultant, en heb ik later ook als interim- en communicatie manager gewerkt. Het waren prachtkansen, het was leuk, ik was er behoorlijk goed in, maar het paste toch niet goed genoeg. Herken je het?

Wat wil ik als coach? Japke Bouma krijgt er waarschijnlijk de hik van, maar mijn doel is om je opnieuw te leren schakelen tussen inspanning en ontspanning, zodat je weer naar jezelf leert luisteren. Want in jou zit de wijsheid. Mensen voelen zich na een sessie vaak licht en geïnspireerd, en ik hou ervan. Want zo'n coach ben ik dus ook: liever snel en positief resultaat. 

Wat is mijn specialisatie? Ik ben niet gespecialiseerd in een specifieke problematiek, maar wel in specieke methodes met een sterk helend vermogen. Ik noem deze methodes mijn 'coachtalen'. Ze bieden hulp in zo ontzettend veel situaties en vraagstukken. Of het nu je relatie, een juf, een moeder of een (loop)baan betreft, we werken vanuit jou - want alleen dáár ligt de oplossing.


Wat kan ik doen? Kom je bij mij om bijvoorbeeld te werken aan je relatie, of aan een effectiever team, of aan jou als ouder: dan werk ik in eerste instantie met jou en jouw invloed op jouw systeem. Wel kan ik uiteraard ook met de wederhelft, de kinderen of het team werken als dat wenselijk is en mogelijk effectief.

Over Mzee: Welcome
bottom of page