top of page

Snel weer op koers

...want het hoofd heeft haast...

SPARREN MET STERREN
€ 95,-*

Persoonlijke geboortehoroscoop

Het kan erg inspirerend zijn om eens te kijken wat de 'sterren' zeggen over jou, over je drives, je sterke punten en je uitdagingen. Ze vertellen zelfs iets over je pad. Na een sessie stap je weer fris je leven in.

Tip: Het kan heel verhelderend zijn om jouw geboortehoroscoop naast die van je 'loved ones' te leggen. Zoals je partner, of ouders, of kinderen. Het geeft meer begrip en biedt handvatten voor een (nog) betere relatie.

 

 

LOSSE SESSIES vanaf €80,-*

Boek een losse sessie in Den Haag, Leiden, Amsterdam, Wassenaar/Meijendel of online

Vaak kunnen vraagstukken in twee of drie sessies worden opgelost of worden patronen vrij snel doorbroken, daarom werk ik meestal met losse sessies. Een sessie duurt 45-60 minuten. Ik kan dat van te voren niet inschatten, maar ik heb nog nooit gehad dat iemand zijn of haar sessie te kort vond: als het klaar is, is het klaar. Soms is een 'apk-tje' ook fijn.

 

- Intake (online tot 15 minuten): gratis

- Online losse sessies*: €85,-

- Coaching set van drie sessies**: €240,-

- Gesprek op locatie tot 60 minuten €95,-

*Ook mogelijk op maandagavond.

**Bijvoorbeeld loopbaancoaching, of persoonlijke effectiviteit

MAATWERK VOOR TEAMS

Teamsystemen en communicatie

Fijnere samenwerking, veilige sfeer, cultuurverandering, effectiever communiceren: het zijn veelgehoorde wensen van bedrijven en werknemers. Systemische teamcoaching, eventueel aangevuld met individuele coaching, kan heel mooi en snel resultaat leveren.

Na een intake gesprek maak ik een programma & offerte. 

bottom of page